• Позиция на БФАС относно открито писмо на Камен Михайлов - председател на АФБ
  2021-11-11 15:11:32
  След като се запознахме с отвореното писмо и позицията на г-н Камен Михайлов — председател на „Автомобилна федерация на България“ относно бъдещето на автомобилния спорт, бихме искали да споделим нашето становище. На първо място Българска Федерация по Автомобилен Спорт ( БФАС), като организация...
 • Диамантен блясък и екзотични автомобили в столичен клуб
  2021-11-10 00:22:20
  Дългоочакваната Видео Премиера на Премиум Рали София - Свети Влас Сезон 2021 се проведе в столичния клуб C’est La Vie Restaurant & Club. Събитието бе за отбрани гости, като се спазиха всички мерки, свързани с Covid-19. Традиционно, Ралито за суперавтомобили събра близки приятели, участници и партньори, за да...
 • Георги Димитров с втора победа във Формула 4
  2021-09-30 13:16:45
  Георги Димитров записа втора победа за сезона в Британската Формула 4. Това стана на пистата Силвърстоун миналия уикенд. Това е първи успех за българския пилот за новия му отбор Arden Motorsport. Победата дойде във второто състезание от уикенда на прочутата британска писта. Димитров стартира от втора позиция след правилното...
 • Пилоти с благотворително събитие в помощ на малкия Павел в Самоков
  2021-09-01 15:19:47
  Редица пилоти и журналисти с подкрепата на община Самоков и кметството на с.Гуцал са поели инициативата да помогнат на едно малко момче на име Павел в най-тежката му битка, детска церебрална парализа – спастична квадрипареза.Павел е едно слънчево и усмихнато дете от Пловдив, което се бори от деня на раждането си до...
 • Лятно Събитие от Ралито за суперавтомобили
  2021-08-17 16:00:32
  Този уикенд, от 20-ти до 23-ти Август, нашите приятели от Премиум РалиСофия - Свети Влас организират поредното събитие от формата GetToGether, Summer Ride. Създаден миналата година, този форматпредставлява кратки автомобилни "преходи", по време на коитоорганизаторите запознават участниците с непознати маршрути и...
Диамантен блясък и екзотични автомобили в столичен клуб

Дългоочакваната Видео Премиера на Премиум Рали София - Свети Влас Сезон 2021 се проведе в столичния клуб C’est La Vie Restaurant & Club. Събитието бе за отбрани гости, като се спазиха всички мерки, свързани с Covid-19. 

Традиционно, Ралито за суперавтомобили събра близки приятели, участници и партньори, за да споделят емоциите от Сезон 2021 и да обсъдят плановете за Сезон 2022. В началото на лято 2021 се проведе ежегодното Премиум Рали София - Свети Влас, което събра над 150 суперавтомобила в София и над 60 такива, които бяха част от цялото Събитие. 

Горещият месец август отново бе наситен с екзотични автомобили, част от Get ToGether | Summer Ride: формат с покани от Премиум Рали София - Свети Влас.

Наесен, заедно с гръцкия клуб за суперавтомобили Speedsector.com, се проведе Racetrack Experience на изцяло обновеното трасе на писта Серес, Гърция. Трак уикендът събра над 60 участника, сред които първото на Балканите Lamborghini Huracan STO, няколко Ferrari Pista, AMG GT R Pro и още много други.

Основен партньор в Сезон 2021 бе “Примекс - Гуми и Сервиз”, които не изневериха на себе си и за пореден път доказаха своя професионализъм във всяко отношение.

По време на Видео Премиерата за първи път бяха излъчени видеата от Ралито през юни месец, както и от пистовия уикенд в Серес, и двете дело на BlackNova Studio.
От GOTO: Бижутерия и Диаманти изненадаха гостите с персонализирани подаръци за всички присъстващи, под формата на лимитирани карти с най-ексклузивната отстъпка в техните бутици.

Видео Премиерата очарова присъстващите с изключителна атмосфера и разнообразно шоу на домакините от C’est La Vie Restaurant & Club.  

Организаторите загатнаха част от плановете си за 10-та годишнина на Премиум Рали София - Свети Влас, която предстои през 2022 година. Международни партньорства, писта от Formula 1 и много екзотични дестинации ще са част от новите Събития.  Очаквайте скоро повече информация!